Monday, May 02, 2011

2011.01.01

Yesterday I did a small photo shoot for the Time Out magazine outside my home. I'm gonna tell you more about that when the magazine is out in the stores. It was hot outside, almost 40 degrees, so I was wearing comfy and light clothes. I love my new red skirt! My boyfriend bought it for me just hours before the shoot and it's already a favorite. You're gonna see it many, many times this summer!

Maxi Skirt: Zara Tank top: AO (swe) Bag: Mulberry Shoes: Chloé Necklace: Chloé Rings: YSL and H&M

Igår gjorde jag ett litet photo shoot för Time Out Magazine utanför vårt hem. Jag ska berätta mer om det när tidningen kommit ut i butik. Det var jättevarmt ute, nästan 40 grader, så jag hade på mig bekväma och lätta kläder för att inte rinna bort helt. Jag älskar min nya röda kjol! Jag fick den av min pojkvän bara några timmar innan photo shootet och den är redan en favorit. Ni kommer att få se den många, många gånger i sommar.

Kjol: Zara Tank top: AO Väska: Mulberry Skor: Chloé Halsband: Chloé Ringar: YSL och H&M

8 comments:

modniza said...

gorgeous!

Extraordinarygirly said...

Pinglan den kjolen har jag letat efter...slut de sa slut den va bulleri bulleri bock!xx

Lisa L.S said...

Extraordinarygirly-

Finns på MOE. Jag var där senast igår och då fanns det flera kvar. Kjolen finns dock bara i one size (M).
Den finns i en rosa/röd variant också som är fin men den är i ett annat material. xx

Beautycountry said...

Herlig outfit!! :)

Og smykket er jo bare et syn for guder. Nydelig!!! :)

www.alexandrastyle.se said...

FINA fina du!

www.alexandrastyle.se

Frøken Farmer said...

Skjørtet og smykket, AI, så FINT! Hele antrekket var rett og slett knallfint, og du er jo strålende vakker som vanlig.

Iben said...

OJOJOJ! Gratulerer! So fun! Lov at du scanner inn utgaven så vi får se! Stakkars, har du vært busy? Får håpe det blir litt mer avslappende fremover!

Love Iben

Sofia said...

Jag älskar kjolen! Modellen liknar den som den orangea skönheten, jag hittade på Zara häromdagen, hade. Love it! :)