Thursday, October 04, 2012

Anna Dello Russo for H&M

Today I had to wake up super early to go to the Mall of the Emirates to meet with the DKNY team and some other bloggers and while I was there I took the chance to stop by at H&M to have a look at the Anna Dello Russo for H&M collection. Did I buy anything? No. I love Anna, I think she's an amazing person (yes, I've had the honor to meet her) and she brings a lot of fun to the crazy world of fashion, but the collection is a bit over the top for my taste so looking and having fun trying things on was enough for me. My friends though went crazy and bought almost every piece of the collection! The first thing that sold out here in Dubai was the luggage. Which one is your favourite piece and did you manage to get your hands on it?

I dag åkte jag till Mall of the Emirates supertidigt för att träffa teamet från DKNY och några andra bloggare. Medan jag ändå var där passade jag på att kika förbi H&M och ta en titt på Anna Dello Russo's kollektion. Köpte jag någonting? Nope. Jag älskar Anna. Jag tycker att hon är superhärlig som person (ja, jag har haft äran att träffa henne) och jag tycker att hon tillför något bra och roligt till den annars ganska stiffa modevärlden men kollektionen är lite "over the top" för min smak så att titta och prova räckte för mig den här gången. Mina vänner gick däremot crazy och köpte i stort sett allt som fanns i kollektionen! Det som först sålde slut här i Dubai var resväskorna. Vilken var din favorit och lyckades du lägga vantarna på den i dag? 

2 comments:

Johanna said...

Hej Lisa!

Jag älskar Anna precis som du och älskar hennes kollektion hon gjorde för H&M. Samtidigt som de kanske är lite för mycket så är hennes kollektion helt underbar. Jag lyckades få tag på de jag ville ha men ångrar mig så otroligt mycket nu att jag inte köpte bagaget. Jag älskar stora maffiga smycken så den här kollektionen passar mig som handen i handsken!

Kram Johanna

Lisa said...

Hej Johanna!

Samtidigt ska du nog vara glad att du inte köpte bagaget för det är nog inte så kul att stå vid väskbandet när det trillar ut ett tiotal likadana turkosa väskor. :-) Jag hörde siffran på hur många de sålde och den är hög så risken är stor att man inte blir ensam på planet. :-)
Bäste investeringen är nog armbanden om du frågar mig.

Kramar