Sunday, October 14, 2012

Camo & Denim

Today has been a very productive day so far. I started off with 1 1/2 hour in the gym followed by some work in front of the computer. Then my friend Serena surprised me with a manicure at our coffee date. Much needed and very appreciated! Thanks lovely! I'm a "why spend money when I can do it myself?" kinda person so I usually end up doing the nails myself, but I have to admit, it does look better when a professional spent an hour and a half with them instead of doing it in a taxi on the way to a meeting or in the elevator minutes before you have a dinner date. Now I'm back in my office (read kitchen table) again to finish one of the projects I've been working on and then it's off to one of my favourite restaurants 1year celebration. Have a lovely Sunday peeps!

Jag har haft en väldigt produktiv dag i dag. Jag startade med att bränna av 1 1/2 timme i gymmet följt av jobb framför datorn. Sedan överraskade min vän Serena mig med att ta med mig på manikyr på vår lunchdate. Väldigt välbehövligt och uppskattat! Tack finaste S! Jag är en "varför betala för nåt som kan göra själv" person så jag fixar oftast mina naglar själv, men jag måste så klart erkänna att det ser betydligt bättre ut när ett proffs spenderat 1 1/2 timme på dem än när jag målat dem i taxin på väg till ett möte eller i hissen minuterna innan jag ska på middag. Nu är jag tillbaka på kontoret (läs köksbordet) för att avsluta ett av alla projekt jag jobbat med den sista tiden. Efter det ska jag på en av mina favoritrestaurangers 1 års jubileum. Ha en härlig Söndag! 
Wearing H&M denim shirt, Vintage camo shorts, miu miu bag, YSL wedges and Cooee bracelet. 

3 comments:

Funky Farm said...

Fin og glad - kick ass combo! :)

Laura said...

Love the quality of these pics! What camera/lens did you use?

Alos love the combo! :)

Lisa said...

Funk Farm - Tack och välkommen tillbaka! :-) xx

Laura - Thanks! :-) I used my old Nikon D60 with 18-55 mm lens but I think it's more about the light here. It was just perfect at this time of the day. We took the pictures around 5pm before it turned to yellow.

xxx