Friday, October 05, 2012

Elin Kling for Hoss Intropia


Stockholm, Lykke Li and Elin Kling. This movie for Hoss Intropia makes me miss Sweden so much! 
I met Elin for the first time in 2007 when she was invited to one of our fashion shows for one of the stores I use to own in Sweden. Her blog was already huge in Scandinavia but I don't think any of us could imagine how big it would become. I really admire Elin and what she has achieved as a business woman and a blogger and it's always fun to get a little glimpse of her world. As usual Elin looks her effortless Scandi chic cool  in this movie and I really like the clothes. 

Stockholm, Lykke Li och Elin Kling. Den här filmen för Hoss Intropia får mig att sakna Sverige något otroligt. 
Jag träffade Elin för första gången 2007 när hon var inbjuden till en av våra modevisningar för en av de butiker jag ägde när jag bodde i Sverige. Elins blogg var redan en av de mest lästa i Scandinavien men jag tror inte att någon hade kunnat föreställa sig där och då hur stor den skulle komma att bli. Jag beundrar verkligen Elin för det hon har åstadkommit både som businesskvinna och bloggare och det är alltid kul att få en liten glimt in i hennes värld. Som vanligt ser Elin så där jag-bara -kastade-på-mig-nåt-skitsnygg ut i den här videon och jag gillar verkligen kläderna. 


1 comment:

Extraordinarygirly said...

She is so freaking cool, we are proud Swedish! x