Wednesday, October 10, 2012

Red & White

I came home later then planned yesterday so I never had time to post the outfit I promised but here we go! This skirt must be one of my best buys this year. It goes with almost everything and I love the asymmetric shape. I wish I had it in more colours! Today I have a shoot for Pink Polo were I host "The Best Pink Dressed" for the second year. I will try to snap some behind the scenes to show you later.

I går kom jag hem senare än planerat så jag han aldrig få upp någon outfit post som jag lovat men här är den äntligen! Den där kjolen måste vara ett av mina bästa köp i år. Funkar med nästan vad som helst och jag älskar den asymmetriska skärningen. Önskar att jag hade den i fler färger. Nu ska jag i väg på en plåtning för Pink Polo där jag är med och arrangerar "The Best Pink Dressed" för andra året i rad. Jag ska försöka fota lite behind the scenes och lägga upp senare. 
Wearing H&M skirt, Zara t-shirt, Balenciaga bag, Marni shoes, Prada Baroque sunnies, YSL Arty ring and Cooee bracelet.

1 comment:

Longuette said...

wow, i love your skirt! how incredible this experience is? swedish in dubai, just WOW!!

Love, Ylenia from Longuette