Saturday, October 13, 2012

Rodebjer SS13

Yesterday I found the review and some pics of Swedish brand Rodebjer's SS13 collection together with this beautiful movie at style.com. Rodebjer has always been a big favourite of mine but I must say this is the best collection I've ever seen! I love everything I see! I can't wait for these three pieces to hit the stores. That kaftan is perfect for Dubai!

I går hittade jag bilder på Rodebjer's SS13 kollektion på style.com tillsammans med en fin recension och den här vackra filmen. Rodebjer har alltid varit en storfavorit i min garderob men jag måste nog säga att det här är den bästa kollektionen jag någonsin har sett! Jag vill ha allt och jag vill ha det nu! Den där kaftanen är bara helt perfekt för Dubai! 

1 comment:

Alexa von Canisius said...

super nice collection !! thanks for sharing !
www.alexavoncanisius.com/blog/